Pričevanja klientov

“Vedno sem imela občutek, da se iščem, da ne najdem tiste prave poti, ki bi bila prav moja. Ovirala me je nerešena preteklost, to, da se nisem imela rada in strah, da nikoli nisem dovolj dobra. Ko sem se odločila obiskat terapijo, sem naredila prvi premik ven iz svoje cone udobja in vem, da je bila moja odločitev pravilna. Z vsako terapijo sem korak za korakom, z Marijino pomočjo in toplim pristopim, počasi začenjala razumet, kdo sem. Pot se zdaleč ni končana, čaka me še precej dela, vendar mi je Marija pomagala stopit na pravo pot.”

Anonimno

“Naj vam povem, da mi je moja izkušnja pri vas res veliko prinesla. K vam sem prišel v res težkem obdobju, katerega ste mi pomagali prebroditi in pokazali, kako se soočati z težavami, s katerimi se sam ne bi znal spoprijeti. Če bi vedel, bi terapijo pri vas že veliko prej izvedel, in tako vzpostavil svoj mir. Hvala vam za vse smernice in napotke za kakovostno življenje. Zelo mi bodo koristile.”

Anonimno

“S svetovanjem Andreja Omulca sem bil več kot zadovoljen. Pomagal mi je ugotoviti, kje se nahajajo vzroki za moje težave in me vodil me skozi proces reševanja. Še bolj pomembno je, da mi je v glavo in roke dal orodje, kako se spopasti z težavami, ki jih še nisem rešil ali težavami, ki se bodo še pojavile v prihodnosti. Z besedami Srečka Katanca: “Kapo dol”.”

Anonimno

“S terapevtom sem bil zares zadovoljen. Iskreno povedano nisem vedel kaj naj pričakujem, vendar mi je vsekakor pomagal spoznavati in se zavedati sebe na drugačni osebnostni ravni. S pomočjo terapije sem začel razvijati orodja, katera mi pomagajo soočati in razumeti okolje v katerem živim – in je vsekakor čudovita odskočna deska za osebnostno rast.”

Anonimno

“Psihoterapija mi je pred obiskom delovala kot nekakšna potegavščina, saj sem mislil da zmorem sam popraviti vse. A vendar sem ugotovil, da določenih problemov ne bom zmogel rešiti sam. Po nekajletnem premisleku sem se končno odločil, da potrebujem pomoč in vas kontaktiral in naposled tudi obiskal. Že po prvem obisku se mi je predstava o tem, kaj psihoterapija dejansko je, celovito spremenila, saj sem občutil nekakšno lahkotnost, ko sem odhajal. Psihoterapevtka je bila prijazna, razumljiva in sposobna popeljati me po temnih hodnikih podzavesti in pobrskati po preteklosti in spominih, ki so me nevede preplavljali z občutkom strahu in jeze. Pomagala mi je spoprijeti in spopasti se s temi čutenji in samemu sebi podati novo vrednost in začeti razmišljati o sebi na nov, drugačen način in svoje življenje čisto na novo zaživeti. Kar se tiče mojih pričakovanj pa je bila psihoterapija bolj učinkovita, kot bi si mogel želeti. Prav prijetno sem bil presenečen nad njeno učinkovitostjo in profesionalnostjo. Psihoterapijo MR bi priporočil res vsakomur, tudi če misli, da v življenju nič ni narobe, saj te popelje po poti čustev, ki so zakopana v podzavesti in preteklosti iz otroštva, a vseeno igrajo neverjetno vlogo v vsakdanjem življenju.”

Anonimno

“Psihoterapijo MR sem zasledil po kratkem brskanju po spletu. Za Vas sem se odločil, ker mi je že spletna stran dala vtis profesionalnega odnosa in zavzetosti za ljudi. Ker sem se dolgo odločal, ali bi stopil v kontakt, ali ne ste mi tudi tu pomagali- Na spletni strani je obrazec, ki sem lahko izpolnil in ste vi stopili v kontakt z mano. V veliko pomoč ste mi bili in se bom z veseljem še udeležil. Psihoterapijo bi priporočil prav vsakemu, tudi ljudem brez težav, ki bi si samo radi uredili misli, za kar v današnjem svetu in tempu nikakor nimamo časa. Moje sporočilo bi bilo, da se ne čaka, da težave postanejo prevelike, ampak se že prej ukrepa.”

Anonimno

“Psihoterapijo MR mi je priporočila sestra. Sem precej zadržane narave zato sem bila na začetku terapije precej nezaupljiva. Vsi moji dvomi pa so se že kmalu razblinili. Topel in sočuten sprejem, čas namenjen samo meni in usmerjanje k reševanju težav namesto utapljanju v njih so mi pomagali, da sem končno zagledala luč na koncu tunela. Postopno sem prenehala jemati antidepresive, berem na terapiji priporočene knjige in se na novo učim pozitivnega in optimističnega pogleda na svet. Priporočam vsakomur, ki se ima rad in bi življenje rad obrnil na bolje.”

Anonimno

“Pritegnila me je urejena spletna stran Psihoterapije MR. Že sam pogovor s terapevtko mi je polepšal dan. Končno se zavedam svojih negativnih misli, ki jih sedaj z lahko zamenjam s pozitivnimi. Psihoterapijo MR priporočam vsakemu, ki se znajde v stiski.”

Anonimno

“Psihoterapijo MR sem zasledil na spletu, po brskanju za možnimi terapevtskimi rešitvami za moje probleme. Odločil sem se na podlagi kratkega uvida v spletno stran in vsebine na njej. Zdelo se mi je, da na podlagi nepretencioznosti in jasnih sporočil, tako tekstovnih kot tudi vizualnih, storitev Psihoterapije MR nudi pristop, ki je meni blizu. Terapija mi je ponudila uvid v globino moje psihe, s tem tudi takojšnje reševanje mojih akutnih problemov in strahov ter mi dala dobro podlago za prihodnost. Zato bi Psihoterapijo MR priporočil prijateljem in znancem. Zagotovo pa je terapija dolgoročen proces, ki posamezniku ne nudi le ‘instant zdravila’ za tegobe, temveč tudi gradi pomembna orodja skozi čas. Psihoterapija MR omogoča gradualno gradnjo človekove normale, kar se mi zdi nuja pri celostni rešitvi psihičnih problemov in iskanja odgovor na vprašanja o sebi.”

Anonimno

Imate še več vprašanj, si želite pogovora v diskretnem in varnem okolju?

Izpolnite kontaktni obrazec,
nam pišite na e-mail info@psihoterapija-mr.si,
ali nas pokličite na 040 311 602 med 9. in 20. uro.