Terapevti

Marija Remškar

Zakonska in družinska terapevtka
uni. dipl. lit. komp., izpopolnjevanje iz ZDT, doktorandka ZDT,  supervizorka v usposabljanju

Že od nekdaj so me zanimali ljudje, njihove osebnosti in medosebni odnosi. Verjamem v samozdravilne sposobnosti, ki so v vsakem od nas in se lahko izrazijo, če jim damo čas in prostor, predvsem pa prisluhnemo svojemu telesu. Izvajam terapije s posamezniki, pari in družinami po modelu Relacijske družinske terapije, ki mu po potrebi dodajam tudi spoznanja in tehnike nekaterih drugih pristopov.

dr. Andrej Omulec

Zakonski in družinski terapevt
uni. dipl. teol., mag. ZDŠ

Izvajam terapije za posameznike, pare, družine in športnike po modelu Relacijske družinske terapije. Na tovrstno tematiko objavljam številne strokovne in znanstvene članke ter izvajam tematske delavnice in predavanja tudi znotraj vzgojno-izobraževalnih institucij. Kot družinski terapevt sem vključen v medijske oddaje na tematiko odnosov.

dr. Alja Stvarnik

Zakonska in družinska terapevtka
Specialistka zakonske in družinske terapije

Izvajam terapije za posameznike, pare in družine po modelu relacijske družinske terapije. Pri delu po potrebi integriram tudi druge terapevtske intervencije in znanja. Specializirala sem področje vezana na reproduktivno duševno zdravje in psihološko spremljanje parov, ki se v različnih fazah soočajo z izgubami zaradi neplodnosti in neprostovoljnim življenjem brez otrok.

Vrste terapij

+13

LET IZKUŠENJ

+3,500

KLIENTOV

+12,000

TERAPEVTSKIH UR

Imate še več vprašanj, si želite pogovora v diskretnem in varnem okolju?

Izpolnite kontaktni obrazec,
nam pišite na e-mail info@psihoterapija-mr.si, ali nas pokličite na 040 311 602 med 9. in 20. uro.

Kontaktirajte nas

    Vpišite osebne podatke, da vas lahko kontaktiramo

    Na kakšen način se želite udeležiti srečanja?

    Kateri termini vam bolje ustrezajo?

    Prosimo, na kratko opišite vaš razlog za kontakt.

    Obrazec bo poslal vaše ime / podjetje,e-poštni naslov,zadevo ter vsebino sporočila na kontaktni naslov spletne strani. Podatke potrebujemo, da vam lahko odgovorimo. Vaših podatkov za druge namene ne obdelujemo ter jih ne posredujemo tretjim osebam.